MILK nam deel aan de RC Art Fair in de Cruise Terminal in Rotterdam (voorheen RAW). In de stand presenteerde MILK sculpturale installaties van Stijn Bles. In zijn charmante maar mysterieuze settings liet hij zich inspireren door architectuur, city life en graphics. De bezoeker lijkt binnen te stappen in het stedelijke decor van een surrealistische film of stripboek.

Op de begane grond toonde MILK de kunsttransportkist van Allard Medema, zijn recente afstudeerproject. Deze interactieve installatie 'Inzicht in Uitzicht' neemt de bezoeker in stilte mee door het leven, de dood en innerlijke dialogen.

MILK bood ook de ‘Intuïtieve Kunstbenadering’ aan, ontworpen door Circus Engelbregt, die veronderstelt dat kunst hulp kan bieden op emotioneel of spiritueel niveau. In het kader van kunst en bezinning gaf Pavèl van Houten zijn meditatieve craquelé lezing in pop-up café Bel.


New Sculpture Department (NSD) installeerde hun nieuwste bouwwerk 'Tower' in de No Walls Expo in de Fenix Loods. Deze groeiende installatie, onderdeel van de post apocalyptische setting 'Now Babylon', reageert op de misvattingen van alle eerder gebouwde utopieën. www.nowallsexpo.com

Rotterdam Contemporary: 4 - 8 februari
www.rcartfair.com